North Face jakke – lækker kvalitetsjakke til kolde tider

The North Face jakker er i en klasse for sig selv (foto eventyrsport.dk)

The North Face jakker er i en klasse for sig selv (foto eventyrsport.dk)

Når en strid modvind hvæser af dig på cykelstien, så er det med at have en god jakke på. Når du løber ind en af efterårets ustadige byer, så er det virkelig godt med en jakke, der kan holde vandet ude. En North Face jakke kan netop være et ret godt valg, når du skal ud og vælge en vinterjakke.

Når du skal ud og købe en ny vinterjakke er det godt at tjekke markedets muligheder ud, men inden skal du finde ud af, hvilke behov du har. Skal jakken bruges til en skitur, kan du tjekke skistedets temperatur på løjperne, så du sikrer dig, at din jakke er varm nok. Står du i stedet og leder efter en jakke, der kan bruges til bevægelse i den danske natur, behøver jakken nok ikke være helt så varm.

Designet kan også spille en vigtig rolle, når du vælger jakke. Du kan vælge at gå efter en længere frakkemodel, eller du kan eksempelvis vælge en ”3 i 1”-jakke. Sådan en består af en vandtæt yderjakke og en isolerende inderjakke, der er lynet ind i den anden. North Face laver også fleecejakker, som kan være supersmarte enten som selvstændig efterårsjakke eller den kan fungere som en varm trøje.

North Face er god kvalitet

North Face er et meget anerkendt mærke, som har godt design og god kvalitet øverst prioriteret. Mærket har efterhånden mange års erfaring på bagen. Det blev nemlig grundlagt i 1966. Navnet betyder ”nordvæggen”, og er valgt fordi nordsiden af et bjerg generelt er den sværeste at klatre på. Det fortæller også lidt om, at North Face er super robust kvalitet.

Find en North Face jakke hos eventyrsport

Damejakker – når du skal forny sommergarderoben

Share
Tagged with:
 

1 Comment

  1. […] North Face jakke – lækker kvalitetsjakke til kolde tider […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *