På med barnets flyverdragt, det er snart sæson for sneengle

Der er ikke noget som at lave sneengle i en flyverdragt (foto eventyrspor.dk)

Der er ikke noget som at lave sneengle i en flyverdragt (foto eventyrspor.dk)

Inden nogen får set sig om, er vinteren over Danmark igen. Det betyder ikke kun sne og kulde, men også hygge og dejlige lege i sneen, der forhåbentligt kommer til at falde i tykke tæpper på jorden. Der skal kælkes, der skal bygges snemænd, men der skal helt sikkert også laves masser af sneengle.

Nu er det bare sådan, at det er de færreste, der har lyst til at smide sig i sneen, hvis de ikke er godt pakket ind, og det bedste, du kan gøre, fordi barn, der gerne vil lege og tumle i sneen, er at købe en rigtig dejligt flyverdragt. Flyverdragten er uden tvivl kongen over vinterbeklædning, og den er da også ekstremt praktisk, når den beskytter hele kroppen på en gang. Måske skal du lige tilføje hue, vanter og et dejligt halstørklæde, men barnet er altså godt kørende i en flyverdragt.

Udendørslegen kan fortsætte, når barnet kan holde varmen

Børn har rigtig godt af at opholde sig ude, og det er kun positivt, hvis der skal leges i sneen. Så længe barnet ikke fryser, kan det lege lige så længe det vil i sneen, og hvem ved, måske kommer nogle helt nye lege i spil. For når der er kælket og bygget snemænd og lavet så mange sneengle, at al sneen i baghaven næsten er flad, så er det tid til at finde på noget nyt.

Hvad med at prøve at lave en iglo? Eller en snehule, som man måske ville det kalde det på dansk jord. Hvis sneen er god, kan den formes til næsten hvad som helst, og en snehule er en ny og spændende ting at prøve. Det er nok bedst, at der er en voksen med til at hjælpe og holde øje med projektet, men ellers er det såre simpelt. Store klumper sne formes og stables, og så er det bare at bygge hulen, så godt man kan.

Flyverdragt – se et stort udvalg her

Læs mere om flyverdragter her

Share
Tagged with:
 

1 Comment

  1. […] På med barnets flyverdragt, det er snart sæson for sneengle […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *