Skoletaske fyldt med de bedste ting til hverdagen

Fjällrävens klassiske skoletaske (foto eventyrsport.dk) copy

Fjällrävens klassiske skoletaske (foto eventyrsport.dk) copy

En god skoletaske har både plads til bøger, penalhus, sportstaske, madpakke, drikkedunk, husnøgle, legetøj og ting, der bare må med i skole. Det gør, at skoletasken nogle gange kan gå hen og blive lidt tung, derfor har en god skoletaske nogle gode stropper, der sidder behageligt på skuldrene. Derudover har en god skoletaske også et mavebeltespænde, der kan spændes, så noget af vægten flyttes fra skuldrede ned til hoften.

At have en god skoletaske er vigtigt for alle, men særligt for de yngste. En skoletaske til de yngre familiemedlemmer skal være praktisk. Der skal være et rum til drikkedunken, et rum til penalhuset og et rum til madpakken. På den måde ved man altid, hvor man har lagt sine ting, man ved, hvor man skal ligge dem – man kan altid finde dem og dermed holde styr på sine egne ting.

Udover praktiske rum er det også en god ide, at sportstasken kan klipses af og på. På den måde undgår man at bære unødigt på den. Men tasken kan til gengæld let klipses på igen, når det er onsdag, og der er idræt i skolen.

Skoletasker til drenge og piger

Udover at en skoletaske skal være praktisk, så skal den også passe til dens ejermand.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken taske dit barn får. Det er de færreste drenge, der har lyst til at rende rundt med en lyserød taske. Det er også kun klatretøsen eller drengepigen, der har lyst til at have den blå taske på ryggen.

Det er derfor en god ide at spørge dit barn, hvilken taske han eller hun kunne tænke sig. En god ide kan sågar være at tage ham eller hende med ud at shoppe – det kan enten være på nettet eller i byen. Uanset hvad, skal I nok finde en taske, der er lige i skabet.

Se på skoletasker her

Læs mere om rygsække til både ferie og hverdang

Share
Tagged with:
 

2 Comments

  1. […] Skoletaske fyldt med de bedste ting til hverdagen […]

  2. […] Skoletaske fyldt med de bedste ting til hverdagen […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *