Skoletasker til de store og de små skolebørn

Husk en god skoletaske til dine børn (foto eventyrsport.dk)

Husk en god skoletaske til dine børn (foto eventyrsport.dk)

Dansker går meget i skole, og der er nogen, der nærmest aldrig stopper med at uddanne sig. Derfor skal der også både findes skoletasker til store og til små, og det gør der selvfølgelig også. Selvom ens smag i skoletaske garanteret har ændret sig fra 1. klasse til universitetsstudie, så er det lige vigtigt hele livet igennem, at man går med en taske, der sidder godt.

Allerede fra barns ben skal man introduceres for den gode skoletaske, for det nytter slet ikke noget, at et barn får dårlig ryg allerede i indskolingen. Siden hen skal man holde fast i disse vaner, så man bliver ved med at have en sund og stærk ryg, der kan bære læsset af tunge skolebøger, når bare det bæres korrekt. Mennesket når vel snildt op på 18 år med skoletaske på, inden man er færdiguddannet og i job, og det er altså rigtig mange dage, man skal slide og slæbe.

Er der så forkerte måder at bære sin skoletaske på?

Der er ingen regler for, hvordan man skal bære sin skoletaske, eller hvordan denne i det hele taget skal være udformet. Men rigtig mange unge vælger ofte en skuldertaske, og det er ikke altid smart. Skuldertasken eller mappen kan være en god idé, hvis man har ganske lidt at bære på, men lige så snart tasken skal rumme både computer, kompendier og opslagsværker, så bliver skulderen simpelthen overbelastet.

Det bedste valg er en klassisk rygsæk, der kan justeres i stropperne, så den kan indstilles præcis til din ryg. Det har meget stor betydning for, hvordan du kommer til at bære, at din ryg ikke overbelastes. En god rygsæk kan nærmest bære vægten for dig, og det tror du først på, når du har prøvet en.

Se et stort udvalg af skoletasker her

Mere info om skoletasker:

Skoletaske fyldt med de bedste ting til hverdagen

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *