Soya Concept – tøj til kvinder

Soya Tunika (Foto: gundtoft.dk)

Soya Tunika (Foto: gundtoft.dk)

Alle succesfulde virksomheder har en historie, der daterer sig helt tilbage til nogle meget små rødder. Sådan forholder det sig også med tøjmærket Soya Concept. Det startede som et dansk firma baseret i Sydjylland, og det er også hér, det befinder sig i dag. Forskellen er dog, at Soya Concept er blevet til et varemærke, der ikke blot forhandles i Danmark, men som også når ud til de andre lande i Skandinavien foruden flere lande i resten af Europa.

I dag arbejder designerne hos Soya Concept ud fra nogle meget moderne kontorlokaler, hvilket også symboliserer den tidssvarenhed og moderigtighed, som varemærket er forbundet med. Dette kommer naturligvis også til udtryk gennem det tøj til kvinder, der designes.

Kendetegn ved tøj fra Soya Concept

Missionen hos Soya Concept er først og fremmest at designe tøj, der er til at placere i nutiden på tidens strøm. Designerne tager udgangspunkt i, hvad der rører sig i modeverdenen, når de skal sammensætte deres kollektioner. Soya Concept laver både vinter- og sommerkollektioner, så man kan købe tøj til alle tider på året fra denne producent.

Derudover har man også som målsætning hos Soya Concept at fremstille tøj, som alle har råd til at betale for. Det er altså ikke et luksus varemærke som sådan, men det betyder ikke, at tøjet er i en dårlig kvalitet. Når først man ser det og mærker det, så bliver man med det samme klar over, at man hér har at gøre med noget tøj for kvinder, der er enkelt på den stilede måde og som vil klæde de fleste.

Tøj fra Soya Concept forhandles i mange butikker rundt omkring i Danmark. Man kan også med fordel forsøge sig med forskellige webshops online, hvor man sagtens kan være heldig at finde noget af tøjet til endnu mere rimelige priser.

Se produkter fra Soya Concept her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?brand=soya

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *