Vinterjakker – hvilken model skal du vælge i år?

Du vil ikke undvære en vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

Du vil ikke undvære en vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

Det er så småt blevet koldt i Danmark. Om morgenen når man skal cykle på arbejde eller i skole, skal man næsten have et par vanter på, og det er også nødvendigt med en varm trøje inden under efterårsjakken. Derfor skal du snart til at se på en vinterjakke, som kan holde dig varm vinteren igennem. Men hvilken model skal du vælge denne vinter? Her får du et par gode bud og ideer.

Vinterjakker – 3 modeller med hver deres funktion

Uldjakken: Uldjakken er en hel klassisk vinterjakke. Den er utrolig varm og kan holde din krop på en god temperatur, selvom der er mange frostgrader udenfor. De helt tykke uldjakker kan for det meste også holde vinden ude omend ikke ligeså godt som en helt vindtæt jakke. Vælg en uldjakke, der går ned over numsen, så du også holdes varm på dine lår. Det eneste problem ved uldjakken er, at den ikke er så god til at holde vand ude. Det vil sige, at en dag med slud og sjap godt kan blive en våd fornøjelse for dig, der vælger uldjakken denne vinter.

Dynejakken: Dynejakken må siges at være den ultimative vinterjakke, selvom der er delte meninger om, hvorvidt jakken er flot. Men dynejakken er både vindtæt, vandtæt og varm. I hvert fald hvis du vælger en i god kvalitet.

Skijakken: Skijakken er også en klassiker, som bare fungerer. Skijakken er praktisk, da den er varm og typisk går godt op i halsen med en lynlås. Desuden er den både vind- og vandtæt og kan holde til stort set alt slags vejr. Den er god at cykle i også, selvom det er koldt og blæser. Vælg en skijakke i en neutral farve, så kan du sagtens bruge den mange vintre, da det er en helt klassisk jakke.

Find vinterjakker her

Se på flotte damejakker her

Share
Tagged with:
 

2 Comments

  1. […] Vinterjakker – hvilken model skal du vælge i år? […]

  2. […] Vinterjakker – hvilken model skal du vælge i år? […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *